LOCUŢIUNI

Mâine în loc de dejun serveşti o exorcizare. Te-ai încumetat să alergi pe unde n-au călcat nici măcar demonii mei din şifonier. te-a posedat un arhanghel încălţat cu şlapi. Ţi-a pus la încercare umorul şi tu ai dat chix. Repetiţiile au fost în zadar – îţi demonstrasem că gheaţa e sinucigaşă. Îţi desenasem pe table verzi cum deschid robinetul şi apa caldă transformă gheaţa proaspăt scoasă din congelator în apă călduţă. Devine acum una şi aceeaşi cu asasinul său şi se întoarce în gheena de baştină.

 

Nu o să te uităm. Nici eu, nici arhanghelul. O să împăturim cu posterele tale scaunele de colecţie din secolul XVII pe care ai uitat să le treci în testament sub numele meu. Iar pe perna ta electrică îţi vom culca puii de raţă care vor ridica covoarele să te caute cu nările lor mici de pe ciocurile bontite.

Albinele. Ele vor fi fericite. Nu va mai veni niciun clovn costumat în grădina lor să le aerisească stupii şi să le pună sirop de arţar în farfurioare.

 

Vezi, nu ai de ce să te temi că te va uita vreun om. Nu-i vor lăsa albinele să doarmă şi aceştia în rugăciunile lor vor aprinde candele pentru cei care mimează infarcturi pe paturile de sticlă din purgatoriu.

~ by swing on August 29, 2008.

6 Responses to “LOCUŢIUNI”

  1. exotic breakfast

  2. cica schizofrenia provine de la o desincronizare a planului fizic cu cel energetic. adica presupusele voci auzite sunt captate in urma unei frecvente diferite a creierului fata de cea normala (starea beta). si cica pastilele te tampesc,so stay off pills. iti recomand un saman

  3. avatarul asta nu ma reprezinta deloc. i’m not that pink :))

  4. exotic breakfast- one way ticket to the blueee mooon

  5. staying off pills is like staying off chocolate and cherry… you’re killing it, dude

  6. avatarul este auto-generat. wordpressul te vrea roz, you green tadpole.. you can’t fight the system..

Leave a comment